Toimitusehdot

Maksupalveluntarjoaja 5.10.2021 lähtien

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Payment Service Provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.
 
Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Business ID 2122839-7


Yleistä
Verkkokaupan tuotteita myy JH-Sound Oy (y-tunnus 2600555-5). Myymme tuotteita yksityishenkilöille että yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta myynti@jh-sound.fi,  www.jh-sound.fi ostoskorin kautta tai puhelimitse numerosta 050-5520339.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

- viitenumeron
- pankkitilinumeromme
- laskun loppusumman

Sivuillamme olevan asiakastilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.


Maksutavat

Ennakkomaksu tilisiirtona

Ennakkomaksu tilisiirtona käyttävä asiakas saa itselleen sähköpostiin ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkomaksu tilisiirtona käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan JH-Soundin tilille tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 7 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Maksaessanne ennakkomaksulla, valitse tilauksen yhteydessä maksutavaksi Ennakkomaksu tilisiirtona.

 

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!


Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Keskimääräinen toimitusaika tuotteille on 2-4 arkipäivää, vanteissa ja alustoissa toimitusaika 1-2 viikkoa.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan JH-Sound verkkokaupan etusivulla.

Tilaustuote => Tämä ilmenee vanteiden että alustojen kohdalla ovat tilaustuotteita ja toimitusaika näissä 1-2 viikkoa (D2 1-3 viikkoa ja BC Racing n. 2 viikkoa). Jos jostain syystä tuotetta emme saa tänä aikana teille, ilmoitamme teille siitä välittömästi.


Toimitustavat ja -kulut
Tuotteet toimitetaan joko Postin tai Matkahuollon välityksellä. Painavat, muun muassa koteloidut subwooferit, toimitetaan aina matkahuollon välityksellä.

Toimituskulut ovat:

  • Postipaketti: 10 euroa
  • Bussipaketti, suuret ja painavat: 19 euroa, esimerkiksi koteloidut subwooferit

 


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen ensin otettava yhteyttä myyjään sähköpostilla myynti@jh-sound.fi tai puhelimitse 050-5520339. 

 

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita (esimerkiksi koesovitetuilla vanteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tästä ole erikseen sovittu etukäteen myyjän kanssa). JH-Sound Oy ei ole vastuussa asiakkaan tekemästä virheestä tilauksessa, kuten esimerkiksi väärän pulttijaon vanteiden tilaamisesta.

 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • - nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • - pankkitilinumerosi
  • - sekä kopio JH-Soundin tilausvahvistuksesta

Tuotteet palautetaan Matkahuollon välityksellä. Palautus on maksuton asiakkaalle.

 

Palautusosoite:
JH-Sound Oy
Nahkurinkuja 9
11130 Riihimäki


Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautuksesta on aina sovittava (sähköpostilla tai puhelimitse) ennen tuotteiden palauttamista. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.


Peruuttamisoikeuden rajoitukset

Verkkokaupan ei tarvitse kaikissa tilanteissa antaa peruuttamisoikeutta. Kuluttajalla ei ole lakisääteistä peruuttamisoikeutta, jos hän on esimerkiksi avannut sinetöitynä toimitetun tietokoneohjelman, cd- tai dvd-levyn, tai videon. Peruuttamisoikeutta ei myöskään ole mittatilaustyönä tehdyissä tavaroissa. Nämä poikkeustilanteet, joissa kuluttajalla ei ole lakisääteistä peruuttamisoikeutta, on lueteltu tyhjentävästi kuluttajansuojalaissa. Myyjä ei itse saa rajata peruuttamisoikeutta. Esimerkiksi myyjä ei voi asettaa sellaista ehtoa, jonka mukaan asiakas ei saa palauttaa ostamaansa aletuotetta. 

Joidenkin tuotteiden kaupassa asiakkaalla on peruuttamisoikeus erityissäännösten nojalla. Näitä ovat esimerkiksi lomaosakkeet ja valmismatkat.

Vaikka laki ei edellytä peruuttamisoikeutta kaikissa tapauksissa, myyjä voi antaa peruuttamisoikeuden, koska se on hyvää asiakaspalvelua.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@jh-sound.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.