Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

 

SveaWebPay Lasku ja Osamaksu

SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Kun asiakas valitsee vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” luottotiedot tarkistetaan henkilötunnusta vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Asiakkaalla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löytyy tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voi tehdä ostoksia tiliin Svean sopimusasiakkailta. Asiakas voi tehdä lisäostoksia aina, kun hänellä on luottorajaa jäljellä ja hän on maksanut ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tililuoton voi maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli asiakas haluaa hyödyntää tiliään sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luoton maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee asiakkaan nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli maksuaikaa halutaan pidentää, voidaan pienentää kuukausittaista lyhennyserää.

SveaWebpay tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun asiakas hyväksyy luotonmyöntökriteerit ja täyttää henkilötunnuksensa kassalla. Hän saa kotiinsa osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla asiakas saa myös osamaksun tarkemmat ehdot, jotka hän allekirjoituksellaan hyväksyy.

Luottoajan asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että asiakas maksaa vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voidaan maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, eikä Svea ole saanut yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saa asiakaspalvelustamme. Lukekaa tarkemmat ehdot tästä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saa kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydätte www.sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta. Luottoon liittyen voi aina ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi

Yhteystiedot:
Svea WebPay/ Svea Ekonomi Ab, filial i Finland Atomitie 2 C
00370 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi www.sveawebpay.fi

EVERYDAY

Lainaehdot

Everyday-luoton yleiset ehdot 28.5.2013

Alla määritellään ne ehdot, joilla OPR-Vakuus Oy (luotonantaja) myöntää Everyday-tililuoton (Everyday-luotto) sitä hakevalle henkilölle (luotonsaaja). Luoton voi saada 18–75-vuotias hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen, jolla on käytössään matkapuhelinliittymä. Luotonantaja käyttää Everyday-luottoa myöntäessään ja valvoessaan luotonsaajan henkilöluottotietoja Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä tarkistaa henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Luotto on tarkoitettu luotonsaajan henkilökohtaiseen käyttöön.

Lainasopimus syntyy, kun luotonsaaja lähettää luotonantajan tarjoaman lainahakemuksen luotonantajalle ja luotonantaja hyväksyy hakemuksen ja myöntää luoton. Sopimuskokonaisuus muodostuu lainahakemuksesta ja sen mahdollisista liitteistä, lainasopimuksesta sekä näistä lainaehdoista. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja ei ole velvollinen perustelemaan tekemiään luottopäätöksiä.

Everyday-luoton luottoraja ja käyttö

Everyday-luoton luottoraja on yksilöity luottosopimuksessa, enintään 2000 €. Luotonsaajalla on oikeus käyttää luottoa nostamalla luottoa vapaasti tililleen sovitun luottorajan puitteissa. Everyday-luoton käyttäminen vähentää ja luottotilille kirjautunut kuukausierän lyhennyksen osuus lisää kulloinkin käytettävissä olevaa Everyday-luoton määrää.

Lainahakemuksen yhteydessä luotonsaaja nimeää suomalaisen pankkitilin, jolle nostot ohjataan sekä suomalaisen matkapuhelinnumeron, jolla nostoja voi suorittaa. Pankkitilin ja matkapuhelinnumeron vaihtaminen on mahdollista ainoastaan kirjautumalla luotonantajan OPR-Online -verkkopalveluun.

Everyday-luoton nosto-ohjeet ja lainapalvelun aukioloajat on kuvattu osoitteessa www.everyday.fi. Miniminosto on 20 euroa, jonka jälkeen nostoja voi suorittaa yhden euron tarkkuudella.

Everyday-luottoa voi käyttää myös hyödykkeen myyjän tarjoamana maksutapana hyödykkeen ostoon ilman käteisnosto-oikeutta. Tällaisen, hyödykkeen ostamisen yhteydessä tehdyn Everyday-luoton lainasopimuksen luottoraja on luotonantajan ja 

luotonsaajan sopima summa, vähintään 300 € ja luotto on sovitun luottorajan puitteissa käytettävissä ainoastaan hyödykkeen myyjän tarjoamana maksutapana hyödykkeen ostoon ilman käteisnosto-oikeutta.

Everyday-luoton käytöstä aiheutuvat kulut ja takaisinmaksu

Everyday-luotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kk-maksua. Everyday-luoton käytöstä luotonsaajan maksettavaksi tulee luottosopimuksessa yksilöity nostoprovisio, joka on enintään 15 % nostettavasta summasta.

Hyödykkeen myyjän tarjoamana maksutapana hyödykkeen oston yhteydessä nostoprovisiota ei veloiteta, ellei siitä erikseen mainita oston yhteydessä.

Luotto maksetaan takaisin kuukausierissä. Luoton nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia niiden jälkeistä laskutuspäivää seuraavaan eräpäivään saakka, minkä jälkeen luotonsaaja on velvollinen maksamaan avoimelle saldolle luottosopimuksessa yksilöidyn kuukausikoron, enintään 5 %. Avoin saldo sisältää nostetun luoton määrän, luoton nostamisesta aiheutuneet nostoprovisiot ja kertyneen kuukausikoron. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Kuukausikorko lasketaan todellisten päivien mukaan käyttäen jakajana kuukauden todellisten päivien määrää.

Luoton vähimmäislyhennys on 20 % laskutushetken avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 20 €. Mikäli luotonsaajan avoin saldo on pienempi kuin 20 €, vähimmäislyhennys on koko avoin saldo. Lisäksi luotonsaajan puhelinlaskussaan maksettavaksi tulevat luoton nostoon liittyvät internet-, puhelin- ja tekstiviestikulut. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 800 euron luotolle on 99,68 %.

Luotonsaajalla on oikeus maksaa ilman ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia kuluja sopimuksen mukaista kuukausierää suurempi kuukausierä, joka saa olla korkeintaan luoton avoimen saldon määrä. Sopimuksen mukaisen kuukausierän ylittävä osa lyhentää luotonsaajan avointa saldoa.

Voit lukea lisää everydayn ehdoista täältä!

Verkkokaupan mukavin maksutapa: Jousto Lasku ja Osamaksu!

Koska Jousto on helppo, turvallinen ja nopea.

Kun olet löytänyt verkkokaupasta haluamasi tuotteen, valitse kassalla maksutavaksi Jousto. Valitse sitten, haluatko maksaa ostoksesi kertalaskulla (14 päivää maksuaikaa) vai sinulle sopivissa kuukausierissä.

Tunnistaudu turvallisesti pankkitunnuksillasi, ja täytä tietosi. Jousto maksaa tuotteen kauppiaalle heti, ja tuote lähtee kauppiaalta luoksesi.

Jousto lähettää kotiisi tai sähköpostiisi laskun, jonka maksat vasta kun olet saanut tuotteen. Mukavaa!

Koska Jousto on avoin ja läpinäkyvä maksutapa.

Kun valitset Jouston, tiedät mitä ostoksesi sinulle maksaa. Kaikki kustannukset näet selkeästi merkittynä myös jokaisessa laskussasi. Laskutuspalkkiomme on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %.

Esimerkiksi 300 euron ostos 12 kk maksuajalla maksaa 34 €/kk. Tämä summa sisältää laskutusmaksun ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 300 euron 12 kk:n maksuajalle on 81,22 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on max. 2000 €.

Online-palvelussamme pääset 24 h vuorokaudessa katsomaan Joustosi tilanteen ja halutessasi maksamaan laskuja. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä ma–pe klo 7–22 ja la-su klo 9-21, numerossa 0800 186 186 ja osoitteessa asiakaspalvelu@jousto.com. Mukavaa!

Koska Jousto on osa DFC Nordic Oy:tä.

DFC Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. DFC Nordic Oy -konserni on osa USA:ssa pörssilistattua Dollar Financial Groupia, jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. Kaikki Suomen palvelumme, kuten Jousto, on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin me myös palvelemme asiakkaitamme, henkilökohtaisesti. Siispä olemme lähellä, luotettavia ja vakavaraisia. Ja mukavia.

Esimerkki 2.
Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.


Klarnaan pääset tutustumaan yllä olevaa logoa klikkaamalla.Klarna Tili -palvelun ostoehdot näet yllä olevaa logoa klikkaamalla.Klarna Lasku -palvelun ostoehdot näet yllä olevaa logoa klikkaamalla.

Perusvaatimukset Klarna Tili ja Klarna Lasku luoton myöntämiseksi:
- Osoitteesi tulee löytyä Suomen väestörekisteristä.
- Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Klarna Laskulla ja Klarna Tilillä maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Klarna tarkistaa
ostohetkellä luottokelpoisuutesi, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen
tarkistamista. Tilauksesi toimitetaan ainoastaan Väestörekisteriin ilmoittamaasi osoitteeseen.
Tilaustasi postista tai myymälästämme noutaessa sinun pitää todistaa
henkilöllisyytesi kuvallisen henkilökortin avulla.

Luotonantaja Klarna Tilissä ja Klarna Laskussa on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431).
Jos sinulla on Klarnaan liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@klarna.fi
tai soittamalla numeroon 0942599771.

Klarnalla maksetun tilauksen toimitustapa vaihtoehdot ovat Posti Economy 16 tai nouto myymälästä.
Klarnalla maksettua tilausta ei voi toimittaa Postin Pakettiautomaatti lähetyksenä, koska tuolloin
ei toteudu Klarnan vaatima tilauksen vastaanottajan henkilöllisyyden tarkistaminen.