Mequiars

Mequiars

Maailman kärsiessä ennennäkemättömästä taloudellisesta kriisistä, joka on aikaansaanut monissa yrityksissä budjettileikkauksia ja lomautuksia, valitsimme toisen tien.  Tiedämme, että vaikeina aikoina sekä työntekijämme että autoharrastajat tarvitsevat entistä enemmän tukea.  Päätimme olla osa ratkaisua, emme osa ongelmaa.  Me emme lomauttaneet työntekijöitämme, ja vaikka lähes kaikki autotapahtumat menettivät sponsoritukeaan näinä vaikeina aikoina, me lisäsimme sitä autoharrastukselle.

Kun nyt katsomme taaksepäin, ihmettelemme sitä kaksinumeroista kasvulukua, jonka saavutimme kahden viimeisen vuoden aikana. Kaikki liiketoiminta-alueemme ovat menestyneet sekä kotimaassa että maailmalla. Meille, jotka olemme ihmisiä, joilla on halu tehdä maailmasta parempi ja ”loistavampi” paikka, paras palkkio on teidän uskonne siihen, että pystymme pitämään autonne kaikki pinnat täydellisessä näyttelyautokunnossa.

Olen sitä mieltä, että kaikki markkinointimme ja mainoksemme sekä radio- ja televisio-ohjelmat lisäävät tietoa Meguiar’sista ja vaikuttavat ensimmäiseen ostopäätökseen.  Pitkäaikainen asiakasuskollisuus ja toistuvat ostot on kuitenkin ansaittava ajan mittaan kehittämällä johdonmukaisesti markkinoiden parhaita ja innovatiivisimpia tuotteita.

Kaikista saavutuksistamme huolimatta olen ennen kaikkea ylpeä siitä, että Meguair’s on asiakasuskollisuusmittauksissa vuodesta toiseen alan paras.  Totta puhuen, aina siitä alkaen kun isoisäni perusti Meguiar’sin vuonna 1901, tavoitteenamme on ollut valmistaa tuotteita, jotka saavat asiakkaamme henkäisemään ”WOW”.  Ja vielä nyt, 109 vuotta myöhemmin, onnistumme siinä edelleen!

JOS ET LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIMME myynti@jh-sound.fi kaikkia tuotteita on saatavilla!

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu