HEL Performance -teräspunosletkut

HEL Performance -teräspunosletkut

HEL Performancelta löytyy teräspunosletkut yli 6000 automallin ja 3800 moottoripyörän jarruihin. Lisäksi HEL Performancelta löytyy kytkinletkut sekä teräspunosletkutarpeet myös esimerkiksi polttoainejärjestelmiin, öljylinjoiksi jne.

 

HEL Performance letkut ovat perusteellisesti testattuja sekä testilaboratorioissa että radalla tositoimissa

 

Yleisimmässä letkuille tehtävässä testissä letkua rasitetaan testipenkissä tavalla, jolla pyritään simuloimaan letkun autossa kokemaa rasitusta. Tämän testin minimivaatimus on kestää 35 tuntia yhtäjaksoista rasitusta. Ensimmäinen testattu HEL Performance letku kesti 93 tuntia ja oli testin keskeytyshetkellä edelleen uudenveroinen. Testituloksen todentamiseksi testattiin vielä joukko muitakin HEL letkuja mutta koska kaikki letkut kestivät helposti yli 40 tuntia ja olivat edelleen ehjiä, ei testiä tarvinnut jatkaa vaan johtopäätökset letkujen laadusta voitiin tehdä. Tällaista testitulosta ei kyseinen testilaitos itseasiassa ollut aiemmin nähnyt.

 

HEL teräspunosjarruletkut ovat myös painetestattuja aina 2000 baariin asti. Testiä olisi jatkettu pidemmällekin mutta kuparinen tiivisterengas alkoi tässä vaiheessa vuotaa. Itse letku liittimineen oli testin jälkeen täysin ehjä.

 

Koska letkut ovat läpäisseet kaikki niille asetetut testit, ovat HEL Performance letkut hyväksyttyjä tieliikennekäyttöön kaikkialla maailmassa (FMVSS-106 -> DEKRA, TÜV, DOT, NHTSA, LTSA, ADR, IDR, MOT, SAE).

 

Valmistusmateriaalit

 

HEL Performance letku on Teflonia ja päällystetty ruostumattomalla teräspunoksella. Teräspunoksen päälle on valettu valmistusvaiheessa PVC kuori joka on saatavissa jopa 20 eri värisenä.

 

Itse letkun teräspunoksen lisäksi kaikki muutkin metalliosat ovat ruostumatonta terästä.

 

Teräspunosjarruletkut ovat ehdoton valinta ruostuvien ja haurastuvien vakioletkujen tilalle. Paitsi että teräspunosletkujen kesto on erinomainen, on esimerkiksi jarru- tai kytkintuntuma teräspunosletkuilla parempi koska ne eivät jousta paineen alla. Ota yhteys myyntiimme niin katsomme sinulle sarjan ja sopivan hinnan myynti@jh-sound.fi